Tuesday, October 29, 2013

İçimden gelmesede...sabah çorbası.









7 Mart 2011 Pazartesi


İçimden gelmesede...sabah çorbası.



06:31 | Gönderen Limon çiçekleri | | | Kaydı Düzenle


   Şu aralar için klasik bir laf olacak ama hakikaten yazmak içimden gelmiyor.Kimse okumuyordur,sesimizi duyan yoktur..Sanki 4 duvar içerisinde bizbize kalmışız gibi.Allah'tan o bizbize olduklarımızın sayısı gün geçtikçe artıyor.Şükürler olsun.

   Yazamadım ama sadece kırgınlığımdanda değil.Şu aralar müthiş bir koşuşturma içerisindeyim.Üsüne üstlük birde kızlar hastalanınca,blog kapatılmasıda bana bahane oldu gibi.

   


icimden gelmesede sabah corbasi 1
  

    Pazar sabahı 6'da işe gitmenin keyifli yanlarını bulmaya çalışıyoruz.Beraber gittiğimiz kardeşim ve 2 arkadaşla artık pazar sabahlarını çorba günü ilan ettik çaktırmadan:)..Çok severim sabahları çorbayı..Çorbacıyı dolduran akşamcılardan olmasakta nedense bir açıklama yapma gereği hissettik garsonlara:)..''Çok erken gidiyoruzda,çorbayı çok severizde,,,,kem ,küm...Yaaani kardeşim,biz akşamdan falan kalmadık şu diğer masalarda oturanlar gibi!Paşa paşa pazar günü işimize gidiyoruz,canımızda çorba istedi o kadar!!


icimden gelmesede sabah corbasi 2


        Çorbacının spesyalitesi,soslu sıcak ekmek..


icimden gelmesede sabah corbasi 3


       Çorba simitleri eşliğinde tereyağlı mercimek çorbası...Yuh bize yani her pazar abarttık artık,tereyağlar,çorba simitleri falan...Ama değdi bee..:)


No comments:

Post a Comment