Thursday, September 5, 2013

Yoğurtlu Pirinç Çorbası Tarifi






  • Home

  • Tarifal2

  • Tarifal3

  • Tarifal4

  • Tarifal5

  • Tarifal6

  • Bedava Tur

  • Tarifal8

  • Tarifal9

  • Tarifal10





Tarif Al








Translate

yogurtlu pirinc corbasi tarifi 1






Bu Blogda Ara



Yükleniyor...
yogurtlu pirinc corbasi tarifi 1







Meta




  • Anasayfa

  • Balık Yemekleri

  • Diyet Tarifleri

  • Dolma Tarifleri

  • Dondurma Tarifleri

  • Et Yemekleri

  • Hamur İşleri

  • Havadan Sudan

  • İçecek Tarifleri

  • Kebap Tarifleri

  • Köfte Tarifleri

  • Makarna Tarifleri

  • Meze Tarifleri

  • Osmanlı Yemekleri

  • Pasta Tarifleri

  • Pilav Tarifleri

  • Pizza Tarifleri

  • Reçel Tarifleri

  • Salata Tarifleri

  • Sebze Yemekleri

  • Sitemizden Haberler

  • Sos Tarifleri

  • Tatlı Tarifleri

  • Tavuk Yemekleri

  • Turşu Tarifleri

  • Videolu Tarifler

  • Yahni Tarifleri

  • Yumurta Yemekleri

  • Yöresel Tarifler

  • Zeytinyağlı Yemekler

  • Çorba Tarifleri

  • Çoçuklar İçin

yogurtlu pirinc corbasi tarifi 1










Yoğurtlu Pirinç Çorbası Tarifi

Author: LUGAS // Category: Pirinç, tarif, tarifi, yemek, yemek tarifleri, YOĞURTLU, çorbası


.........................................................................................................Tarif Al tarifal.blogspot.com

YOĞURTLU  PİRİNÇ  ÇORBASIMALZEMELER

1 Su bardagi nohut

2 Su bardagi pirinç

8-10 Su bardagi et suyu

3 Su bardagi süzme yogurt

1 Adet yumurta

2 Çorba kasigi tereyag

1 Çorba kasigi kuru nane

Tuz

YAPILIŞI

8-10 saat önce islattiginiz nohudu haslayin. Pirinci yikayip 8-10 su bardagi

et suyu ile haslayin. Nohutlari ilave edip pisirin. Yogurdu tencereye alip yumurta

ve tuz ilave ederek iyice çirpin. Kisik ateste karistirarak ilitin. Kaynayan çorbadan

iki kepçe alip yogurda ilave edin ve karistirarak tencereye bosaltin. Teryagini eritip

içine kuru naneyi ekleyin ve çorbanin üzerine gezdirin. Sicak olarak servis yapin.

NOT : Çorbaya nohut büyüklügünde kesilmis kuzu eti veya köfte de ilave

edebilirsiniz.

 






No comments:

Post a Comment