* 1 tane haşlanmış küçük küçük doğranmış tavuk göğsü
* 3 kase haşlanmış tavuğun suyu
* 1 kase çiğ mantı
* 1 kase haşlanmış nohut
* 1 fincan arpa şehriye
* 2 yemek kaşığı silme un
* 1 yemek kaşığı tereyağ veya margarin yada zeytinyağı
* Tuz, karabiber
* 1/2 limonun suyu ( 1-2 tane limon tuzu)
* 10-15 dal kıyılmış maydanoz
Afiyet Şeker Olsun...
* Bu çorba tamamen vitamin deposudur.
* İçine isterseniz başka malzemeler koyabilirsiniz.
* Haşladığınız tavuk etini ve suyunu derin dondurucuda saklayabilirsiniz.
* Çorba yapacağınız zaman çıkarıp kullanabilirsiniz.
* Tuz, baharat ,limon ve yağ miktarları size kalmıştır.
* Mantıyı önceden yapıp dondurucuda saklayabilirsiniz.
* Çorbayı yaparken kullanabilirsiniz.
* İsteyen çok küçük bükülmüş hazır mantı alabilirsiniz.
* Haşlanmış nohut derin dondurucunuzda daima bulunsun.
* Çorba yaparken kullanın.
KAMIŞ SES VERİNCE NEY OLDUM SANIR, İP GERİLİNCE YAY OLDUM SANIR
No comments:
Post a Comment