Thursday, October 3, 2013

Çorbalı Tavuk



corbali tavuk 1Lezzetli ve kolay bir tarif, ayrıca tek başına da yetecek kadar doyurucu...



malzemeler:



  • 3 adet kabak

  • 2 adet havuç

  • 1 adet tavuk göğsü

  • 1/2 demet dereotu

  • 1 paket kremalı mantar çorbası

  • 1 su bardağı kaşar peyniri



yapılışı: Kabak ve havuçu rendeleyin. (kabak rendesinin suyunu biraz sıkın). Dereotunu doğrayıp ekleyin. Tavuk göğsünü ( kemiğinden ayrılmış) küp küp doğrayıp ekleyin. Üzerlerine kremalı mantar çorbasını (toz halinde) ekleyip harmanlayın. Yağlanmış borcama karışımı boşaltın. 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Kaşar peynirini (rendelenmiş) üzerine serpip 5 dakika daha pişirin.



afiyet olsun...



No comments:

Post a Comment