Lezzetli ve kolay bir tarif, ayrıca tek başına da yetecek kadar doyurucu...
malzemeler:
- 3 adet kabak
- 2 adet havuç
- 1 adet tavuk göğsü
- 1/2 demet dereotu
- 1 paket kremalı mantar çorbası
- 1 su bardağı kaşar peyniri
yapılışı: Kabak ve havuçu rendeleyin. (kabak rendesinin suyunu biraz sıkın). Dereotunu doğrayıp ekleyin. Tavuk göğsünü ( kemiğinden ayrılmış) küp küp doğrayıp ekleyin. Üzerlerine kremalı mantar çorbasını (toz halinde) ekleyip harmanlayın. Yağlanmış borcama karışımı boşaltın. 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Kaşar peynirini (rendelenmiş) üzerine serpip 5 dakika daha pişirin.
afiyet olsun...
No comments:
Post a Comment