Wednesday, August 7, 2013

Havuç Çorbası



havuc corbasi 1


Malzemeler:

1 adet ortab boy havuç

4 su bardağı su

2 çorba kaşığı tereyağı

2 çorba kaşığı un

Hazırlanışı:

Havucu temizleyip rendenin küçük kısmıyla rendeleyin.

Diğer tarafta tereyağını tencereye alın ve içine unuda ekleyerek 2-3 dk. kavurun.

Ardından üzerine soğuk suyu ekleyin. Bu esnadada hızlıca karıştırın.

Eğer topak olursa blenderdan geçirin.

Su kaynadıktan sonra havucuda ekleyerek 10-15 dk. kadar daha pişirin ve ocaktan alın.

Afiyet Olsun...


havuc corbasi 2


Ayrıntılı resim için devamına tıklayın.




havuc corbasi 3



havuc corbasi 4



havuc corbasi 5



havuc corbasi 6


 


havuc corbasi 7


No comments:

Post a Comment